Burkolat és műemlék tisztítás

Rágógumi eltávolítás, olajfolt és guminyom eltávolítás. Homlokzatok, szobrok és műemlékek kíméletes tisztítása.
Burkolat és műemlék tisztítás

Díszburkolat, viakolor és egyéb burkolatok tisztítása

A tisztítási munkákat felületminőségtől, terület mérettől és szennyezettségtől függően többféle technológiával tisztítjuk meg.

Nagyobb felület tisztítása esetén a gazdaságosságot és a gyors munkavégzést szem előtt tartva, szívesen használunk vizes tisztítási eljárást. Speciális önjáró burkolattisztító burkolattisztító gépünk segítségével naponta akár 6-800 m2 burkolatot is meg tudunk tisztítani. A szűkebb, nehezen hozzáférhető részeken kézi tisztító adaptereket alkalmazunk, melyekkel akár a köztéri padok, táblák, stb. környzetét is könnyedén újjá tudjuk varázsolni.
A munkavégzés során felhasznált vizet gépünk saját tartályába visszaszívja, majd azt a csatornába üríti. A felhasznált vegyszerek kivétel nélkül biztonsági aadatlappal rendelkeznek és hígított állapotban csatornába üríthetőek.
300 bar-os forróvizes nagynyomású mosóink garantálják a megfelelő minőséget, és igény esetén a teljes fertőtlenítést is elvégezzük. 

Kisebb felületek esetében, ha nem használható vizes tisztítási eljárás, akkor a szárazjeges tisztítás jelenti a megoldást. 


Rágógumi eltávolítás

A széttaposott rágógumik nagy gondot okoznak a középületek és szórakozóhelyek környékén. A rágógumi eltávolítás ipari gőztisztító berendezéssel vagy szárazjeges tisztítógéppel történik. A rágógumik helyén  a burkolaton tiszta foltok maradnak, ezért eltávolításuk után egy homogenizáló vizes tisztítást végzünk, így a teljes felület visszanxeri az eredeti állapotát és színét.

 
Olajfolt, olajszenny és guminyom eltávolítás

A megoldást speciális oldószer és a korábban említett 300 bar-os forróvizes nagynyomású mosóberendezés jelentik. A foltok eltávolítása után homogenizáló vizes tisztítást ajánlunk a felület egységesítése céljából. A tisztítás eredményessége burkolattípustól függően 80-100 % között változik.

KAPCSOLAT